Een check vanaf de werkvloer.

De keuken draait en je bent best tevreden over de gerechten en de cijfers maar hebt het gevoel dat je er niet alle kansen benut.
Bij een uitgebreide check vanaf de werkvloer draai ik voor een vastgestelde periode mee en bekijken we de kansen en mogelijkheden voor het team.

‘Houd de zaag scherp’

Door regelmatig contact na deze periode op de werkvloer blijft het keukenteam scherp en gefocust. Op regelmatige basis kom ik langs en neem knelpunten en kansen door. Wat heeft het team nodig of lopen de medewerkers tegen aan. Koks zijn een belangrijk onderdeel van de keuken die met de juiste begeleiding, training en motivatie een contante kwaliteit kunnen leveren.

“We mogen nooit te druk worden met zagen om de tijd te nemen om de zaag te slijpen.” – Dr. Stephen R. Covey

Menu engineering

Menukaarten passend bij jou keuken, capaciteit en medewerkers. Ook tijdens de piek uren.

Een team, een taak

Goede communicatie met elkaar. Samen een planning maken en elkaar helpen. Het lijkt zo vanzelfsprekend.

Calculaties

Altijd inzicht in de cijfers met actuele marges per gerecht gekoppeld aan de inkoopprijs.

Bij het opstarten van een restaurant en keuken komt veel kijken, ik help je bij het gestructureerd opzetten van de menu’s, processen en gerechten.

De keuken draait en je bent best tevreden over de gerechten en de cijfers maar hebt het gevoel dat je er niet alle kansen benut.

Als ervaren chef bied ik een unieke culinaire ervaring aan voor privé diners, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.

Het restaurant moet open blijven met de kwaliteit en service waar je bekend om staat. Dat is het moment om een flexibele Chef in te schakelen.

Is er ‘tijdelijk’ geen chef in de keuken? Ik help je door deze tijd heen met extra inzet en intensieve begeleiding.