Nieuwe keuken opstarten

Een goed begin is het halve werk!

Bij het opstarten van een restaurant en keuken komt veel kijken, ik help je bij het gestructureerd opzetten van de menu’s, processen en gerechten. Maak een goede frisse start en laat de Chef er naar kijken. Heeft jullie chef wat hulp nodig in de opstartperiode? Een gestructureerde keuken waarbij het hele proces van ontwikkelen, bestellen, productie en uitgifte in kaart zijn gebracht en geoptimaliseerd. Een keuken waarbij de kosten inzichtelijk en beheersbaar zijn. Dat wil toch iedereen. Ook leiding, begeleiding en coaching zijn onmisbaar in iedere keuken. Is het bij jou goed georganiseerd en kent iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden?

Bij het opstarten van een restaurant en keuken komt veel kijken, ik help je bij het gestructureerd opzetten van de menu’s, processen en gerechten.

De keuken draait en je bent best tevreden over de gerechten en de cijfers maar hebt het gevoel dat je er niet alle kansen benut.

Als ervaren chef bied ik een unieke culinaire ervaring aan voor privé diners, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.

Menu engineering

Menukaarten passend bij jou keuken, capaciteit en medewerkers. Ook tijdens de piek uren.

Meer…

Een team, een taak

Goede communicatie met elkaar. Samen een planning maken en elkaar helpen. Het lijkt zo vanzelfsprekend.

Meer…

Calculaties

Altijd inzicht in de cijfers met actuele marges per gerecht gekoppeld aan de inkoopprijs.

Meer…