‘Timing, Taste, Temperature’
Ik ben Gespecialiseerd kok, patissier, manager en creatieve geest. Mijn ondernemend karakter, passie voor koken en een oplossingsgerichte aanpak vormen de basis van een waardevolle aanvulling binnen uw bedrijf. Tezamen met het signaleren, rapporteren en implementeren van kansen binnen een werkomgeving maakt dat mijn werk ook op de lange termijn de investering waard is.
Laat u verrassen door mijn veelzijdigheid, enthousiasme en creativiteit. Als freelance chef ben ik van mening dat de fantasie van creëren oneindig is. Een spannende, intense of juist klassieke smaakbeleving ga ik niet uit de weg. Heeft u graag de regie of durft u de touwtjes uit handen te geven door mij in te huren, ik daag u uit.
Alex Jansen
Laat u verrassen door mijn veelzijdigheid, enthousiasme en creativiteit. Als freelance chef ben ik van mening dat de fantasie van creëren oneindig is. Een spannende, intense of juist klassieke smaakbeleving ga ik niet uit de weg. Heeft u graag de regie of durft u de touwtjes uit handen te geven door mij in te huren, ik daag u uit.
Ik ben inzetbaar als (interim) Chef-kok, Sous-chef of zelfstandig werkend kok. Daarnaast begeleid ik nieuwe en bestaande keukens bij de opstart, her-structurering, menu-engineering en ontwikkeling.
En als kers op de taart verzorg ik privé diners en catering.
Alex Jansen
Vakkennis, expertise en ervaring delen.
‘Iedere dag kan je iets nieuws leren, je moet er alleen wel voor open staan’
Leidinggevende keuken en Patisserie ‘The next Level’
Door een brede opleiding ben ik zeer allround in de professionele keuken, en weet deze ook op een georganiseerde manier te leiden.
Verder in kennis delen
Als SVO examinator, Leermeester Niveau 4 en Voedingsdeskundige beschik ik over een fundamentele basis voor kennisoverdracht.
28 jaren ervaring
In een grote diversiteit aan keukens, Van afwasser tot interim Chef, als werknemer en ondernemer.
“Skills can be taught. Character you either have or you don’t have.”
― Anthony Bourdain, Kitchen Confidential